Ismerj meg minket

RENEGADE TATTOO BUDAPEST

A Renegade tetováló stúdió 1995 óta töretlenül színesíti a hazai tetováló szakmát. Az üzlet szelleme magával ragadja a látogatókat, szinte időgépként röpít vissza napjaink rohanó világából az 50-es évek Amerikájába.

Az egyedien klasszikus, kellemes hangulatot tükröző kialakítás mellett az évek során itt megfordult tetováló művészeknek – Medve, Psycho Balázs, Molnár Ádám (Painbrush) és még számos tehetséges tetoválónak – köszönhető, hogy a szalon a főváros egyik leglátogatottabb helyévé vált a ,,testdíszítők” körében. Működésünk óta tű alá feküdt a társadalom minden rétege.

Tetoválóink: Ignácz Bence, Szabó Balázs, Lőrincz Zsombor, Győri Bertalan, Marosvölgyi Luca és Huszár Sándor’ kiváló munkái öregbítik a szalon hírnevét.

Gyakorta Harley-k és amerikai autók fordulnak meg az üzlet előtt, közben bent az „ok nélkül lázadó” James Dean szelleme viaskodik a Wild One Marlon Brandojával. Akár a bőrödön viselheted Betty Page vagy Marilyn Monroe kacér mosolyát. Mindeközben Sonny Barger a nagy piros gépével múltat hoz a jelenbe.

Művészeink különböző stílusokat képviselnek, munkáik diverzitásában minden vendégünk megtalálhatja az elképzelésének megvalósításához legközelebb álló tetoválót.

Két szalonunkban várunk titeket Budapest szívében, laza hangulattal és egy jó csapattal. 🙂

Tedd szebbé a világot, tetováltass!

[et_pb_4divi_masonry_gallery gallery_ids=”369,366,367,370,368,372,373″ gallery_columns=”6″ posts_number=”15″ show_title_and_caption=”off” zoom_icon_color=”rgba(0,0,0,0)” hover_overlay_color=”rgba(0,0,0,0)” _builder_version=”3.19.17″ _i=”0″ _address=”1.2.0.0″ /]